Starity

Újra hallat magáról a CLC

2017. augusztus 04. 10:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem nyerte el tetszésedet a CLC utóbbi visszatérése? Sebaj! Legújabb középlemezük képében és teljesen megújult stílussal tértek vissza!

hirdetés

A CLC az év elején a Crystyle minialbumával 180 fokos fordulatot vett stílusát illetően. Idei második visszatérésük bejelentésénél ügynökségük, a Cube Entertainment elmondta, hogy teljesen más koncepcióra számíthatnak a rajongók, mint az előző éránál.

A CLC minden alkalommal különféle stílust mutatott meg, egészen a tiszta ártatlantól a girl crush imidzsig! A lányok a közepes tempójú balladával megtörik a nyári-dance zenéket. Tehát kísérjétek figyelemmel a CLC báját a különböző stílusokon keresztül

– írta a kiadó.

A visszatérés augusztus harmadikán következett el FREE'SM (a free és a prism szavak összevonásából) című hatodik középlemezével. A kiadványról a 어디야? (Where are you?) lasabb hangvételű, könnyű R&B/soul nóta hasonló hangulatú rövidfilmet kapott.

A kiadványra hat teljesen más hangzású és műfajú szerzemény került, melyek többsége a '90-es évekbe kalauzolnak vissza.

Dallista:

  1. 어디야? (Where are you?)
  2. BAE
  3. 즐겨 (I LIKE IT)
  4. CALL MY NAME
  5. SUMMER KISS
  6. 잡아줄게 (Hold Your Hand)
A digitális és a fizikai verziók birítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek