Starity

Kylie Jenner számára teher a hírnév

2017. augusztus 07. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20. születésnapját három nap múlva ünneplő tévésztár normális életre vágyik.

hirdetés

A kívülálló számára úgy tűnhet, hogy Kylie Jenner lubickol a hírnévben és élvezi az azzal járó előnyöket, hiszen azután, hogy tíz éve szerepel a Keeping Up With The Kardashiansban, most elindította önálló valóságshow-ját Life of Kylie címmel. Hírnév és siker ide vagy oda, Kylie azonban a legkisebb mértékben sem élvezi azt az életet, melyet él – saját bevallása szerint csak normális életre vágyik.

Nehéz normálisnak érezni magam. A szalagavató például egy teljesen normális dolog az emberek számára, nekem azonban nem volt alkalmam megtapasztalni, milyen is. Kim [Kardashian] mindig azt mondta nekem, hogy ő erre az életre született, amit én tiszteletben tartok, de ami engem illet, számomra nehéz normális dolgokat csinálni, amikor mindenki tudja, ki vagyok

– magyarázta Kylie, majd terapeutájának bevallotta, hogy

Nem tudom, milyen lehet normális életet élni. Amikor a kamerák előtt nősz fel, az emberek azt hiszik, ismernek. Kilencéves voltam, amikor először kezdtem forgatni a Keeping Up With The Kardashianst, így fogalmam sincs, milyen az, amikor az emberek nem tudják, ki vagyok. Azt hiszem, elvesztettem egy részemet.

Úgy érzem, ez a hírnév dolog a végéhez közeledik, és hamarabb eljön, mint gondolnánk. Nem is tudom, kiért csinálom ezt. Látom, ahogy Kendall [Jenner], Bella [Hadid] és Hailey [Baldwin] odakint vannak nap mint nap, összeállítják az outfitjüket és rájuk van írva, hogy erre születtek. Néha azt kívánom, bár én is megtehetném, de ez nem én vagyok. Szeretnék kapucnis pulcsit és melegítőt viselni minden nap. Begubózok, el akarok menekülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek