Starity

Visszatér a képernyőre Patrick Dempsey

2017. augusztus 16. 10:10   |   Szerző: Alysia

Két évvel ezelőtt láthattuk utoljára az ABC egyik legsikeresebb sorozatában, a Grace klinikában, mint Derek Shepherd.

hirdetés
Visszatér a képernyőre Patrick Dempsey

A színész a napokban szerződött le újabb projektjéhez, ráadásul egy főszerepet kapott az Epix adaptációjában, a The Truth About the Harry Quebert Affair című drámában. A Joël Dicker regényén alapuló sorozat 10 részből fog állni. 

Dempsey Harry Quebert-et, az irodalmi ikont alakítja majd, aki vádat emel gyilkosságért ismeretlen tettes ellen, amikor egy fiatal lány holttestét találják saját birtokán. A sorozatban feltűnik még Damon Wayans Jr., akit sokan a New Girl című sorozatból ismerhetnek illetve Ben Schnetzer, Colm Feore, Josh Close, Matt Frewer és Wayne Knight is.

A regény New Hampshire városában játszódik. A főszereplő, Marcus Goldman, egy sikeres fiatal regényíró, akinek inspirációra van szüksége következő könyvéhez. Marcus New Hampshire-be utazok, hogy főiskolai professzorával, Harry Queberttel legyen, és összpontosíthatson regényére. Amikor a tizenöt éves Nola Kellergan holttestét megtalálják Harry birtokán, megvádolják, majd a sorozat további részében megpróbálnak fényt deríteni az igazságra. A nyomozás eredménye lesz végül Marcus következő könyve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

szerep sorozat dráma


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek