Starity

Katherine McNamara a Shadowhunters évadzárójáról

2017. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 14-én véget ért a Shadowhunters második évada. A Freeform sorozatának főszereplőjét alakító Katherine McNamara az Entertainment Weeklynek mesélt a fináléról.

hirdetés
Katherine McNamara a Shadowhunters évadzárójáról
Fotó: Freeform

A népszerű fantasy-sorozat rajongóinak sajnos egy időre ismét búcsút kell inteniük kedvenceiktől, ugyanis befejeződött a Shadowhunters második évada. Ahogyan azt a tizenkilencedik rész írója is előre elhintette, a finálé bizony tartogatott izgalmas pillanatokat.

Az EW a Clary Fray-t alakító Katherine McNamarával beszélgetett az évadzáróról.

Jace (Dominic Sherwood) elvesztése egy töréspont volt Clary számára. Az utolsó dolog, amit Valentine (Alan Van Sprang) elvehet tőle és az egyetlen, amihez Clary ragaszkodott. Ez volt neki a végső tőrdöfés, látjátok, ahogyan összetörik. Láthatjátok, hogy most először nem törődik a saját életével és éktelen haragra gerjed. 

Katherine elárulta, hogy Valentine megölésének jelenete a vágások során lett olyan, amilyen.

Nem szúrtam meg Alant ennyiszer egymás után aznap, de örülök, amiért így lett megszerkesztve, mert így tényleg átjön, hogy Clary meghozta a döntését, megtette ezt a lépést, most már árnyvadász és azt fogja tenni, ami helyes. Szerintem abban a pillanatban még önmagát is meglepi az a brutalitás, amit Valentine felé mutat, de ez egy óriási lépés a karakterének, mert végre láthatjuk benne a tüzet és a harcost.

Fotó: Freeform

A színésznő rámutatott annak az iróniájára, hogy a Claryben élő Morgenstern okozta végül Valentine végzetét.

 Az a vadság, a vad természet, amije Valentine-nak és Jonathannek (Will Tudor) is van, először jött elő Claryből, és szerintem ez egy kicsit még Valentine-t is megijesztette.

​Nem Clary volt az egyetlen, akinek döntést kellett hoznia a fináléban - az epizód végén láthattuk, hogy Simon (Alberto Rosende) is így tett. A fiú egyezséget kötött a Tündérkirálynővel (Sarah Hyland), Kat erről is szót ejtett.

A tündérek nagyon jól rejtegetnek dolgokat. Ez mondhatni egy nyitott ajtót hagy maga mögött, hogy lássuk, mi fog történni, mit akarnak Simonnal. A Tündérkirálynő nagyon jó az erőteljes lények összegyűjtésében, és Simon is éppen ilyen. Ahogy haladunk előre, látni fogjuk, mi fog történni. De őszintén, Clary el akar beszélgetni a Királynővel. Ez a gyerek vagy nő vagy akármilyen formát is ölt magára, ez a személy az egyetlen az árnyvilágban, akiben Clary sosem fog megbízni. Van egy olyan érzésem - vagy legalábbis reményem a jövőre nézve -, hogy lesznek még konfliktusok kettejük között.

Fotó: Freeform

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek