Starity

Vastag Tamás súlyos beteg volt

2010. október 23. 12:12   |   Szerző: Alizgirl98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kizárólag a tévé előtt izgulhat szombatonként, mert fiai nem engedik be az élő adás közelébe. Mártika, a fiú édesanyja sírt már eleget, amikor Tomi beteg volt, és akkor is, mikor fiai a zenélést választották.

hirdetés
Vastag Tamás súlyos beteg volt

A szülők persze nem énekesnek szánták gyerekeiket. Mártika, Vastag Csaba és Vastag Tamás édesanyja mindig büszke volt rájuk, milyen okosak; igaz, Csaba harmadikos gimnazista korában magyarázkodni kényszerült a félévi matekjegye miatt. Akkor már zenekara is volt. Anyja hiába figyelmeztette, hogy ennek rossz vége lesz, ám Csaba nem hallgatott rá. Aztán hazahozta a bizonyítványát, s szülei azt hitték, azért vörösödik, mert 4-est kapott, de tévedtek: Csaba megbukott. „Akkora szidást még sosem kapott szegény! De Csabi a következő félévben már országos matematikaversenyen indult...”

Az édesanya azóta is nagyon támogatja gyermekeit, s azt állítja, ő a legnagyobb rajongójuk. Hogy az édesanya miért ennyire megértő, abban komoly szerepe van Tomi régebbi súlyos betegségének. „11 éves volt, amikor focizás közben eltört a karja. Iszonyatos fájdalmai voltak, rögtön rosszat sejtettek. Volt egy rész a csontban, amiről röntgen alapján sem tudták eldönteni, mi az. Tomi ott állt mellettem, amikor az orvos elmagyarázta, lehet, hogy daganat. Tomi karja csak három év múlva gyógyult meg teljesen. Ez az időszak az egész családot megváltoztatta. Nem bánom, ha nem lesz belőlük matematikus, a lényeg, hogy boldogak legyenek” – meséli az X-faktor sztárjai, a Vastag testvérek anyukája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek