Starity

Ruhamustra: MTV Video Music Awards 2017

2017. augusztus 28. 14:02   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 27-én, Kaliforniában került megrendezésre a 2017-es MTV Music Awards, ahol a sztárvilág jó része megjelent. Lássuk, milyen ruhakölteményekben jelentek meg az eseményen!

hirdetés

Hailee Steinfeld

A színész-énekesnő egy gyönyörű, ezüst színű Versace-ruhát viselt, amihez egy színben passzoló magassarkút választott. Haja laza hullámokban omlott vállaira.

Embed from Getty Images

Jasmine Sanders

A topmodell egy arany és ezüst színekben pompázó, merész Moschino-szettben jelent meg. Haját kiegyenesítve viselte, ékszerként néhány gyűrűt választott. 

Embed from Getty Images

Katy Perry

Az énekesnő egy fehér Stephanie Rolland-ruhát viselt, ami a nyakánál asszimetrikusan ki volt vágva. A szetthez egy pár arany színű, Armani-fülbevalót választott, ezzel is kihangsúlyozva a ruha elegáns vonalát.

Embed from Getty Images

Vanessa Hudgens

A High School Musical egykori sztárja egy nagyon elegáns, piros, Yanina Couture fodrokkal díszített ruhát viselt, amihez egy szintén piros Sophia Webste-magassarkút választott. 

Embed from Getty Images

Nicki Minaj

Az amerikai származású rapper-énekesnő egy rózsaszín Vex Latex latex szerelésben jelent meg a vörös szőnyegen. 

Embed from Getty Images

Pink

A kétgyermekes anyuka kislányával, Willow-val és férjével, Carey Harttal jelent meg az eseményen. Mindhárman öltönyt viseltek nyakkendővel.

Embed from Getty Images

Bebe Rexha

Bebe egy ezüst színű, Labourjoisie mély dekoltázsú ruhát választott az estére, amihez színben passzoló fülbevalókat viselt.

Embed from Getty Images

Shawn Mendes

Az énekes elegáns szettben érkezett az eseményre. Egy sötétkék Armani-öltönyt viselt, amihez egy bohém mintás, kék-fehér inget vett fel.

Embed from Getty Images

Sofia Carson

Az Utódok sztárja egy fekete Dior-ruhát viselt, ami a nyakánál V alakban fodrokkal volt kiemelve.

Embed from Getty Images

Paris Jackson

Michael Jackson lánya kicsit merészebb ruhát választott az eseményre, méghozzá egy Christian Dior-szettet, amit középkori minták díszítettek. A ruhakölteményt egy Jimmy Choo-magassarkúval párosította. 

Embed from Getty Images

Demi Lovato

A Body Say énekesnője egy fekete, csillogó Zuhair Murad-ruhát viselt, amihez egy szintén fekete Casadei-magassarkút és ezüst Messika-ékszereket válaszott.

Embed from Getty Images

Lorde

A Grammy-díjas énekesnő egy igazi hercegnős ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. Pasztell lila színű Monique Lhuillier-ruhát viselt egy Celine-magassarkúval párosítva.

Embed from Getty Images

Tyler Posey 

A Teen Wolf sztárja laza szettben jelent meg a vörös szőnyegen. Fekete nadrágot, hozzá színben passzoló felsőt viselt, amit egy khaki zöld színű inggel egészített ki. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek