Starity

Stellar: két tag ment, egy új érkezett

2017. szeptember 01. 23:11   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Stellar két oszlopos tagja, Jeonyul és Gayoung úgy döntöttek, hogy nem folytatják tovább a formációban.

hirdetés

A Stellar a napokban ünnepelte fennállásának hatodik évfordulát, amit az Interstellar: Time Travel Through 6 Years nevezetű koncert keretei között ünnepeltek meg rajongókkal. A The Entertainment Pascal augusztus 23-án rossz hírt közölt a rajongókkal, miszerint Jeonyul és Gayoung szerződésük lejártával (augusztus 31) nem folytatják tovább a Stellarban.

Gayoung és Jeonyul – akik debütálás óta a Stellar tagjai – szerződése a végéhez közeledik és úgy döntöttek, hogy kilépnek a csapatból. A döntés nem volt könnyű sem az érintett felek, sem a Stellar további tagjai számára, hiszen hosszú ideje együtt vannak, valamint ügynökségünknek sem. Gayoung és Jeonyul keményen dolgoztak az elmúlt években, mindenki megérti és tiszteletben tartja döntésüket. Ezentúl is támogatni fogjuk őket.

– írta az ügynökség.

A lányok nyílt levelet írtak rajongóiknak:

Sziasztok, a Stellar maknae-ja, Jeonyul vagyok. Nem képzeltem volna, hogy egyszer eljön az a nap, mikor ilyen levelet fogok írni... Fáj a szívem, hogy ilyet levelet írok a rajongóimnak.
Valamit leírok, de egyből ki is törlöm, mert nem tudom, mit is mondjak és hogyan... Ahogy várható volt, nagyon nehéz ilyen hírrel szolgálni nektek...
Sok gondolkozás után, úgy döntöttem, hogy új utat választok magamnak, miután az ügynökséggel kötött szerződésem augusztus 31-én lejár. Mindig emlékezni fogok arra a napra, mikor legelőször álltam színpadra a Stellar tagjaként, még 2011. augusztus 25-én. Az emlékek tisztán élnek a fejemben, de az idő gyorsan elrepült. Sokat gondolkoztam mielőtt meghoztam volna a döntést, és most sokatoknak okozok csalódást, de nagyon remélem, hogy nem vagytok annyira szomorúak. Úgy érzem, hogy a ti szeretetetek és támogatásotok által a legjobbat nyújtottam és csak úgy ragyogtam a színpadon a többiekkel. Soha nem fogom elfelejteni támogatásotokat. Boldogan gondolok vissza a közös emlékekre, minden egyes pillanatot a szívemben őrzök.
Szeretett Stellar unnijaim! Kérlek, továbbra is támogassátok engem, én is támogatni foglak titeket! Habár most utunk elválik, de bízom benne, hogy fogunk még találkozni a jövőben. Kérlek, ne legyetek annyira csalódottak.
Twinkle! Nagyon szépen köszönöm nektek, nagyon szeretlek titeket! A tőletek kapott szeretet soha nem fogom elfelejteni; nagyon keményen fogok dolgozni a jövőben és mindig egészséges és boldog leszek. Szeretlek titeket.

Sziasztok, Gayoung vagyok a Stellarból.
Nem is tudom hogy kezdjem. Sok levelet írtam nektek, de valószínűleg a mai az eddigi legnehezebb és a legszomorúbb. Először is szeretnék bocsánatot kérni a rajongóimtól, akik izgatottan nyitották meg levelemet valami jó hír reményében.
Úgy érzem, mintha csak tegnap lett volna, amikor 20 évesen, teli álmokkal csatlakoztam az ügynökséghez, de azóta hét év telt el. A szerződésem augusztus 31-én lejár és szeretném veletek tudatni, hogy a koncert lesz az utolsó megjelenésem Stellar-tagként. Lehet úgy tűnik, hogy csak udvariasságból mondtam el ezt nektek, azonban úgy hiszem, hogy jobb a koncert előtt tájékoztatni titeket. Remélem jól fogjuk majd magunkat érezni.
Nagyon keményen dolgoztam, amíg a Stellar részese voltam, jó dalokat énekelhettem, találkozhattam a rajongókkal – akiktől sok szeretetet kaptam – és tapasztalatokat is szereztem. Az, hogy fiatal éveimet énekléssel és Stellar-tagként töltöttem csak megnehezíti számomra a továbblépést.
A rajongóimnak...
Mint azt tudjátok én írtam a 'Twinkle'  dalszövegét, s nagyon hálás vagyok nektek a támogatásotokért. A csapat koncepciójai miatt, valószínűleg ti is sok nehézségen mentetek keresztül velünk együtt, de ti mindig mellettünk álltatok. Miattatok képes voltam megbírkozni a nehézségekkel, mindent elviselni és élvezni. Köszönöm a szép emlékeket. Bár most búcsúzom, mert a cégemnek és nekem különböző elképzeléseink vannak a jövőről, de a jövőben szeretnék tovább énekelni, színészkedni, kipróbálni magam rádiós műsorvezetőként, írni, komponálni, tanulni és kihívások elé állítani magamat, még akkor is, ha ez sok időt vesz majd igénybe.
Stellar-tagként lehetőségem nyílt olyan emberekkel találkoznom, akik szeretnek engem. Nekik szeretném elmondani, hogy sajnálom, amiért nem tudtam a Stellarral maradni a végsőkig. Nem önzőségből, de remélem távozásom után is támogatni fogtok; mindig, mindenhol nagyon keményen fogok dolgozni.
És végül a szeretett csapattársaimnak. Nagyon szépen köszönöm nektek és sajnálom. Annyira hálás és boldog voltam, amiért a csapat részese lehettem. Egy kicsit csalódott vagyok, hogy nem tudtam üdvözölni az összes rajongót és személyzeti tagokat, akikkel megismerkedtem utazásom alatt... Nagyon szépen köszönöm nektek. Stellar és Twinkle. Szeretlek mindannyiótokat.

A Stellar egyébként 2011-ben debütált, ám nemsokkal később JoA és Lee Seul elhagyták a formációt, helyükre Minhee és Hyoeun érkezett. Idén májusban került bemutatásra a csapat ötödik tagja, Sooyoung, aki a júniusi visszatérésnél mutatkozhatott be a nagyérdeműnek. Gayoung és Jeonyul kilépése végett három főre redukálódott a létszám, ám egy nappal később az ügynökség bemutatta Youngheunt, mint a Stellar legújabb tagját!

Fotó: Twitter / The Entertainment Pascal

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek