Starity

Új kisfilmet forgatott az Amaranthe

2017. augusztus 30. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fennállásának kielncedik évfordulóját ünneplő svéf együttes újabb dalt filmesített meg.

hirdetés
Új kisfilmet forgatott az Amaranthe
Fotó: Tim Tronckoe

2016 októberében került a lemezboltok polcaira az Amaranthe legújabb stúdióalbuma, amely a Maximalism elnevezést kapta. A csapat nem sokkal a turné megkezdése után hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy az énekes, Jake E. visszavonulását tervezi, később azonban már hivatalossá tették a hírt, miszerint Joakim véglegesen is elhagyta a csapatot.

Az üresen maradt énekesi posztot felajánlották többek között a Smash Into Pieces frontemberének, ő azonban visszautasította azt, mondván, hogy jelenleg saját zenekarára szeretne fókuszálni. Elize azonban eljátszott a gondolattal, hogy mennyire szuper ötlet lenne, ha ismét egy női énekes erősítené soraikat Alissa White-Gluz személyében.

Jake helyét végül a Dynazty frontembereként is ismert, Nils Molin vette át. Ennek fényében a svéd/dán formáció – mintegy meglepetésként – megosztott a nagyérdeművel egy vadonatúj kisfilmet, ami a Maximize című számukhoz készült. A videót az a Ville Juurikkala rendezte, aki olyan csapatok videoklipjéért felelős, mint a Bullet For My Valentine, a Nightwish, a HIM, vagy a Sonata Arctica.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek