Starity

Klippremier: Leander Kills – Bridge

2017. augusztus 30. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megérkezik a csapat második nagylemeze, melynek címét tegnap hozta nyilvánosságra a Köteles Leander vezette zenekar.

hirdetés
Klippremier: Leander Kills – Bridge
Fotó: Leander Kills

Mint már arról többször is beszámoltunk, a Köteles Leander vezette formáció az utóbbi időt tekintve megállíthatatlan, hiszen sikert sikerre halmoznak. A Leander Rising utódjaként is elhíresült csapat tavaly jelentette meg debütáló lemezét, a Túlélőt, ami hatalmas sikernek örvendett mind a rajongók, mind a kritikusok körében egyaránt.

Június 10-én a srácok megjelentették első angol nyelvű középlemezüket is, ami a Stabbing Westward elnevezést kapta, nem sokkal később pedig egy videó keretein belül arról is beszámoltak, hogy megkezdődtek az új lemez munkálatai, egy készülőben levő dalba pedig bele is hallgathattunk. Ezt követően nem kellett sokat várni, hiszen hetekkel később már debütált is a Vigyetek Kórházba című nóta, ami egyébként egy kisfilm keretein belül került fel a YouTube-ra.

A klip egyébként igencsak megosztotta az együttes rajongótáborát, mivel sokan nemtetszésüket nyilvánították ki, a dalról azonban egy rossz szó sem esett. Mindezeket megelőzően, Leanderék új korongjának beharangozója, az Élet nevezetű szám volt, melynek már angol változatával, a Live Before You Die-jal is megismerkedhettünk – magyar megfelelőjéhez hasonlóan, egy videoklip keretein belül debütált.

A srácok jelenleg is gőzerőkkel dolgoznak második albumukon, ami az Élet a halál előtt elnevezést kapta, és szeptember 22-én kerül majd a lemezboltok polcaira. Továbbá, ha mindez nem volna elég, a metálzenekar egy vadonatúj videót is megosztott a rajongókkal, ami az első kiadványon is helyet kapott Híd címre keresztelt dal angol változata, tehát a Bridge. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek