Starity

Visszatérésére készül Sam Smith

2017. augusztus 31. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-, Golden Globe- és Grammy-díjas énekes hamarosan előrukkol valami újdonsággal.

hirdetés

Sam Smith tavaly februárban jelentette be, hogy szabadságra megy, mostanra azonban megérett az idő a visszatérésre, amit nyilvánvalóan ő is érez. Az énekes nemrég üzenetet küldött a hírlevelére feliratkozóknak, és beharangozta, hogy rövidesen történik valami.

Először is hadd mondjak köszönetet nektek. Köszönöm, amiért türelmesek voltatok és hagytátok, hogy az elmúlt évben igazán kiszabaduljak és szabadon foglalkozhassak a gondolataimmal és a dalírással. Úgy érzem, megfiatalodtam és rengeteg olyan történet van a tarsolyomban, amit alig várom, hogy megoszthassak veletek. Borzasztóan hiányoztatok, egy nap sem telt el anélkül, hogy ne néztem volna meg a hozzászólásaitokat vagy ne álmodoztam volna arról, hogy ismét együtt énekeltek velem. A várakozásnak már majdnem vége. Valami nagyon-nagyon-nagyon-nagyon hamar jön. Egyszerre félek és izgatott vagyok. Kiöntöttem a szívem, a lelkem ebben az albumban. Szeretlek titeket, és találkozunk a nem is olyan távoli jövőben

– írta Sam.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek