Starity

Portugáliába költözött Madonna

2017. szeptember 01. 19:07   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A DailyMail már júniusban beszámolt arról, hogy az énekesnő tervezi, hogy családjával elhagynák New York-i otthonukat és elköltöznek 3300 mérfölddel arrébb, hogy David játszhasson az ifjúsági ligában.

hirdetés

Az 59 éves énekesnő elmondta, azzal hogy Portugáliába költöztek 11 éves fia, David csatlakozhat az ifjúsági akadémiához a S.L. Benfica labdarúgócsapatnál. 

A helyi média csütörtökön számolt be arról, hogy Madonna már nem turistaként, hanem helyi lakosként van a városban. A DailyMail értesülései szerint a család egy lenyűgöző, ötmillió font (~ 1 608 550 000 Ft) értékű palotát vásárolt Lisszabontól nem messze egy hegyvidéken, Sintrában.

David nemrégiben töltött egy hetet a Benfica csapatnál és csodálatos tehetsége Mindenkit lenyűgözött. Madonna eltökélt szándéka, hogy az életében mindent megadjon gyermekeinek és minden lehetőséget biztosítson számukra. Ez pedig túl jó lehetőség fiának ahhoz, hogy visszautasítsa. A család még az új tanév előtt Portugáliába költözik. 

- magyarázta a forrás a magazinnak. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek