Starity

Élőfelvételes kisfilmmel jelentkezett az Amon Amarth

2017. szeptember 02. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly dobta piacra legújabb nagylemezét a svéd formáció, de hamarosan megkezdik az új korong munkálatait is.

hirdetés

2016 márciusban került az üzletek polcaira az Amon Amarth legutóbbi nagylemeze, ami a Jomsviking elnevezést kapta. A világszerte elismert zenekar az eddigi legsikeresebb lemezét tudhatja magáénak, ugyanis szerepel rajta egy duett is, mely szerzeményt a legendás német metálénekesnővel, Doro Pesch-sel karöltve készítettek el.

Mint ismeretes, a meghívás kölcsönös, ugyanis a német énekesnő jövő nyáron jelenteti meg új nagylemezét, melyen Johan Hegg is vendégeskedik. A svéd vikingek egyébként nemrégiben tették tiszteletüket a Bloodstock nevezetű fesztiválon, szokásukhoz hűen pedig a nagyérdemű egy feledhetetlen show-nak volt részese, köszönhetően a különleges effekteknek, továbbá a csodálatos színpadi díszleteknek.

E fellépés keretein belül került rögzítésre a Guardians of Asgaard című dal, mely nóta a srácok 2008-as megjelenésű Twilight Of The Thundergod nevezetű korongján került elhelyezésre, - maga a nóta egyébként egy duettként lett rögzítve. Íme!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek