Starity

Jövő péntekre datálja visszatérését Sam Smith

2017. szeptember 03. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú szünet után néhány napon belül visszatér a négyszeres Grammy-díjas énekes.

hirdetés

Sam Smith ezen a héten harangozta be, hogy rövidesen visszatér, és egyúttal köszönetet is mondott rajongóinak, amiért teret hagytak neki a pihenésre és a kreatív munkára, emellett pedig háláját fejezte ki türelmükért is. Ugyan azt nem árulta el, mikor és mivel, de azt igen, hogy rövidesen előrukkol valamivel, most pedig már azt is tudjuk, mikor: szeptember 8-án (pénteken).

A közelmúltban megjelent ugyanis egy plakát Londonban és egy Los Angelesben a Spotify jóvoltából, melyek azt hirdetik, hogy a fent említett napon történik majd valami, azt azonban nem lehet tudni, hogy egy kislemezről van-e szó, esetleg netán egy egész lemezt megjelentet az énekes, aki 2014 tavaszán dobta piacra első és eddigi egyetlen lemezét In the Lonely Hour címmel.

Sam karrierje igen szépen ível fölfelé annak ellenére is, hogy az elmúlt hónapokat szabadságon töltötte. Fent említett lemezéből több millió példányszám kelt el, így többszörös platina minősítést szerzett; a 007 Spectre: A Fantom visszatér című filmhez írt betétdaláért, a Writing's On The Wallért pedig Oscar- és Golden Globe-díjat nyert.

Fotók: Twitter / Sam Smith (A felső tábla Los Angelesben, az alsó Londonban található.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek