Starity

Hét sorozat, amit nem nézel, pedig kellene

2017. szeptember 07. 20:08   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs is rosszabb, mint ülni és hallgatni, ahogy körülötted mindenki a Nashville legújabb epizódjáról beszél és neked fogalmad sincs, hogy miről van szó. De a jó hír az, hogy soha nincs késő, hogy te is elkezd a sorozatot.

hirdetés

Összegyűjtöttünk hét sorozatot, amelyek jelenleg aktuálisak és még mindig nem késő, hogy te is rajongóvá válj.

Grace Klinika

A 13 teljes évadával, amibe beleáshatod magad a Grace Klinika a legjobb sorozat számodra, ha szereted a kórházi drámákat és a forró hangulatot keltő orvosokat. A Seattle Grace Kórházban játszódó dráma, nemcsak orvosi témájú, hiszen a sorozat egyes sebészeti gyakornokok, rezidensek és a mentoraikként szolgáló orvosok életére fókuszál. Van epikus szerelmi történet, feszültség és minden, ami kell. Ha egy szóval szeretnénk leírni egy Grace Klinika epizódot, talán a feszült lenne a legtalálóbb. 

Drót

És nem, nem csak Dominic West miatt. Összetett sorozat, amelynek minden egyes évada Baltimore városának egy-egy különböző oldalával foglalkozik. Annak ellenére, hogy nem volt elsöprő kereskedelmi sikere, és sosem nyert egy nagyobb televíziós díjat sem, a Drótot mégis számos kritikus tartja a valaha volt legjobb televíziós sorozatok egyikének. 

Twin Peaks

Valószínűleg a legfurcsább sorozat a Földön. Az első epizód 1990-ben került bemutatásra. A történek egy kisvárosban, Twin Peaksben játszódik, ahol a brutálisan meggyilkolt középiskolás lány (Laura Palmer) holttestének megtalálásával kezdődnek az események. A történet kiindulópontja a nyomozás megkezdése, amit egy különleges ügynök vezet.

Szex és New York

Ha te azon kevés emberek egyike vagy, aki még nem töltött el egy estét Carrie, Samantha, Miranda és Charlotte társaságában, akkor itt az idő. Az egyetlen dolog, amit tudnod kell, hogy a sorozat tele van szerelemmel, igaz barátságokkal, nevetéssel és sok könnycseppel. 

Nashville

Egy lecsúszott legenda státuszban lévő, nem túl aktív rajongókkal még rendelkező és egy épp felemelkedőben lévő country énekesnő harcáról szól a sorozat. A kiadó döntése alapján közösen kell turnézniuk, de a fiatalabb nagyon nem tiszteli a tapasztaltabbat, alig várja, hogy áttaposson rajta. Ekkor kerül a képbe egy felfedezetlen dalszerző, aki a lecsúszó karrierpályáját megfordíthatná.

Modern család

A sorozat három családról szól és az élményeikről.  Az egyes epizódok nagyrészt a családban történő társadalmi, kulturális, házastársi, nevelési, olykor pedig generációs problémákat dolgozza fel.

Ray Donovan

Ha a gazdagok szennyesének eltakarításáról van szó, Ray Donovan a legalkalmasabb ember a feladatra. A rendkívül hatékony problémamegoldó bármilyen zűrös helyzetből kihúzza az ügyfelét, azonban miután apja szabadlábra kerül, Ray élete egyik pillanatról a másikra a feje tetejére áll.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek