Starity

Elkészült a Dalriada új albuma

2017. szeptember 07. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015-ben két lemezt is piacra dobott a soproni formáció, hamarosan pedig új korongjuk is a boltok polcaira kerül.

hirdetés

Két évvel ezelőtt a folk metált játszó Dalriada igencsak bedobta magát a mélyvízbe, hiszen akkoriban két lemezt is piacra dobtak az Áldás, valamint a Mesék, Álmok, Regék nevezetű korongok képében. Az albumok népszerűsítő turnéja azonban igencsak váratlan, és egyben sorsfordító fordulatot hozott, ugyanis az elmúlt időszakban sokkal több külföldi fellépésük volt, mint valaha.

Boldogságuk méltán felülmúlhatatlan, azonban néhány hónapja a próbateremből tudósították a rajongókat arról, miszerint hamarosan új dalt fognak bemutatni, melyből akkor egy kis ízelítőt is kaptunk. Mindezeken túl, kilátásba helyeztek egy új kisfilmet is, továbbá a nagyérdemű legnagyobb örömére azt is nyilvánosságra hozták, hogy a Denevér Hangstúdió falain belül már új lemezük is készülőben van. Ebből adódóan már azt is megtudhattuk, hogy az újdonság teljes egészében rögzítésre került, így vélhetően néhány hónapon belül már a boltok polcain fog tündökölni.

Fotó: Instagram/Dalriada
Fotó: Instagram/Dalriada
Fotó: Instagram/Dalriada
Fotó: Instagram/Dalriada

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek