Starity

Megjelentette új kisfilmjét a VUUR

2017. szeptember 08. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben dobja piacra debütáló albumát a holland zenekar, melynek dalaiba korábban már bele is hallgathattunk, most azonban egy kisfilmet is közzétettek.

hirdetés

A jövő hónapban hódítja majd meg a világot a zenekar bemutatkozó korongja, az In This Moment We Are Free – Cities. Az október 20-án érkező lemezről már bemutattak egy dalt a Days Go By – London című szám képében, mely az 1666-os londoni tűzvészről íródott. Anneke egy interjú keretein belül azt is elárulta, hogy a lemezen elhelyezett szerzemények mindegyike egy-egy város előtt tiszteleg majd, ezáltal pedig egy-egy történelmi eseményt mesélnek el.

Az együttes korábban már bejelentette, hogy készül első kisfilmjük is, ám azt sokáig nem árulták el, hogy melyik szerzeményük kerül megfilmesítésre. A múlt hónapban újabb meglepetéssel jelentkeztek, ugyanis bemutatták a kiadvány borítóját és dallistáját is egyaránt, ami tizenegy tételt foglal magába, továbbá egy kis betekintőt is közzétettek, melynek köszönhetően az összes nótába belehallgathattunk.

A napokban azonban véget vetettek a találgatásoknak, és egy néhány másodperces videó keretin belül bepillantást nyerhettünk a My Champion – Berlin című számukhoz készült klipbe, ami a mai napon került hivatalosan is publikálásra. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek