Starity

Kim Kardashian megszólalt a harmadik gyerekről szóló híresztelésekkel kapcsolatban

2017. szeptember 10. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónapok óta nyílt titok, hogy Kim és Kanye harmadik gyermekét egy béranya várja.

hirdetés

Kim Kardashian mindig is olyan nagy családra vágyott, mint amilyen neki van, így nem meglepő, hogy férjével, Kanye Westtel North és Saint után egy harmadik csemetét is szerettek volna. Állítólag a baba mesterséges úton, de már meg is fogant, világra pedig egy, a sztárpár által választott, jól megfizetett béranya hozza majd.

Nem sokkal ezelőtt kiderült, hogy a kicsi lány lesz és decemberben születik meg, ám a hírekkel kapcsolatban egyelőre egyetlen érintett sem nyilatkozott. Kim most mégis megtörte a csendet, amikor az E! Online megkereste, és így reagált a harmadik babáról szóló híresztelésekre:

Rengeteg mindent láttam, de mi semmit nem erősítettünk meg. Szóval, azt hiszem, amikor majd készen állunk beszélni róla, akkor fogunk is. Úgy érzem, támadó jellegű az, amikor az emberek csak... rengeteg részlet látott napvilágot, amiről én sosem hallottam. Nem erősítettük meg. Ennyi. Tudatni fogom veletek [amit kell], amikor készen állunk majd rá

– magyarázta a tévésztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek