Starity

Új kisfilmmel készül Tarja

2017. szeptember 12. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már elkészült az énekesnő új lemeze, melyről hamarosan egy kisfilm formájában lehetünk szem-és fültanúi egy vadonatúj dalnak.

hirdetés

Több ízben is beszámoltunk arról, hogy a tavaly megjelent nagylemezeit követően a finn szépség ismételten stúdióba vonult, hogy rögzítse az új korongjára szánt tételeket. Rövid időn belül már nyilvánosságra is hozta, hogy az újdonság még idén meghódítja majd a nagyvilágot, egy júliusi posztjában pedig már arról is hírt kaptunk, hogy a lemez 100%-osan elkészült.

A Nightwish alapítótagja a minap jelentette be, hogy újabb különlegességgel készül, melyről pontosabb információt december 23-án kapunk, ugyanis Finnország hangja aznap fedi fel, hogy mivel is készül. Alig egy órája újfent felcsigázta a tűkön ülő rajongókat, ugyanis egy, az Instagramon közzétett kép kíséretében árulta el, hogy megkezdi legújabb kisfilmjének forgatását, ami természetesen egy vadonatúj dalhoz készül, mely szerzemény a még el nem nevezett albumán kerül elhelyezésre.

Fotó: Instagram / Tarja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek