Starity

Saját kezébe vette karrierjét Hyorin

2017. szeptember 13. 08:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megszületett Hyorin döntése: a 26 éves idol hivatalosan is otthagyta a Starship Entertainmentet, és saját kezébe vette karrierjét.

hirdetés
Saját kezébe vette karrierjét Hyorin

A Sistar egykori tagja, Hyorin meghozta döntését, s ezzel új fejezet nyílt életében és zenei karrierjében: nem újította meg szerződését a Starship Entertainmenttel, így egyedül fog tovább menetelni. Az énekesnő teljes mértékben saját maga szeretné irányítani karrierjét, így saját, független céget alapított. Szeptember kilencedikén Instagram-oldalára töltötte fel levelét, melyben jövőbeli terveit osztotta meg követőivel.

A formáció májusi feloszlása után, a rajongók kíváncsian várták, miképp döntenek az egykori tagok és mi is lesz velük. Hyolyn megtalálta saját útját, a másik három ex-Sistar-tag úgyszintén: Bora a Hook Entertainmentnél folytatja tovább, színésznőként szeretne érvényesülni a továbbiakban; Dasom és Soyou ellenben megújították szerződésüket a Starship Entetainmenttel.

A négy lány a feloszlás óta is nagyon szoros barátságot ápol egymással, a napokban pedig sor került egy összejövetelre is.

 

Hyo Lyn (@xhyolynx) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek