Starity

Hamarosan új kisfilmet jelentet meg a The Dark Element

2017. szeptember 14. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anette és Jani közösen alapított zenekara novemberben jelenteti meg első nagylemezét.

hirdetés
Hamarosan új kisfilmet jelentet meg a The Dark Element
Fotó: Patric Ullaeus

Tavaly ősszel számoltunk be arról, miszerint a Nightwish egykori énekesnője hivatalosan is visszatért a metálzenei szintérre, ugyanis amellett, hogy ismét egykori zenekarát, az Alison Avenuet erősíti, a Sonata Arctica volt gitárosával, Jani Liimatainennel egyesítette erejét, és közös projekten kezdtek el dolgozni. Mint az a közelmúltban kiderült, közreműködésükkel egy újabb zenekart köszönthetünk a metálzene palettáján, ami bemutatkozó lemezük nevét, azaz a The Dark Elementet viseli.

Korábban már elárulták, hogy készülőben van két videoklipjük is, melyeket a fotósként is tevékenykedő Patric Ullaeus rendezi. Augusztus végén tudatták, hogy bemutatkozó kiadványuk november 10-én kerül a boltok polcaira, nemrégiben pedig a dallistát is felfedték. Egy tétellel már meg is ismerkedhettünk, választásuk pedig a csapat és az album névadó dalára esett. Nettie néhány órája, az Instagramon egy kép kíséretében árulta el, miszerint hamarosan egy újabb dalt fognak majd publikálni, mely nóta egyike lesz azon szerzeményeknek melyekhez kisfilmet forgattak.

Íme a dallista:

  1. The Dark Element
  2. My Sweet Mystery
  3. Last Good Day
  4. Here’s To You
  5. Someone You Used to Know
  6. Dead To Me
  7. Halo
  8. I Cannot Raise The Dead
  9. The Ghost And The Reaper
  10. Heaven Of Your Heart
  11. Only One Who Knows Me
Fotó:  Patric Ullaeus

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek