Starity

Albumpremier: Ensiferum – Two Paths

2017. szeptember 15. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai nappal kezdődően végre megtelnek a lemezboltok boldogabbnál boldogabb rajongókkal, ugyanis a finn zenekar legújabb nagylemeze hivatalosan is beszerezhetővé vált.

hirdetés

Finnország egyik legnépszerűbb metálzenekara a mai napon végre piacra dobta legújabb nagylemezét, ami a Two Paths elnevezést kapta. A srácok az izgalom közepette három dalt már nyilvánosságra hoztak, a For Those About To Fight For Metal, a Way of the Warrior, valamint a King of Storms névre keresztelt számok képében. A zenekar egyébként a minap közösség oldalain egy werkfilmet is közzétett, hogy bemutassa, hogyan is zajlott az élet a stúdió falain belül.

A fanatikusok már a korai órákban megrohamozhatták a lemezboltokat, ugyanis végre azok polcain ott tündököl a Petri Lindroos vezette vikingsereg újdonsága. A csapat elmondása szerint nagyon büszkék a végeredményre, és reménykednek abban, hogy a hallgatóság is ugyanezen véleményre jut majd, miután meghallgatta azt. Ennek fényében, most mi is bemutatjuk nektek a frissen megjelent, mindösszesen tizenhárom tételt felsorakoztató kiadványt. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek