Starity

Ikrekkel várandós Amanda Somerville

2017. szeptember 21. 23:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német énekesnő 2015-ben adott életet első gyermekének, a minap azonban bejelentette: ismét várandós.

hirdetés

Két éve született meg Amanda és férje, Sander Gommans első gyermeke, a tündéri kislány pedig szüleitől a Lana Elise nevet kapta. Az Exit Eden énekesnője később a színpadra is visszatért, a minap azonban újabb örömteli hírt osztott meg követőivel, miszerint ismét áldott állapotban van, ám ezúttal két baba növekszik a szíve alatt.

A nyár elején kiderült, hogy idén másodszorra is anya leszek. Aztán megtudtam, hogy egyszerre két baba van; képzeljétek el Sanderrel, hogy meglepődtünk azon, hogy 2 csecsemőt látunk az ultrahangos képernyőn! Szent ég, ez minden bizonnyal a legnagyobb pozitív sokk, amit valaha átéltem az életemben! Bár tervben volt a családbővítés, nem számítottunk arra, hogy ilyen hamar meg is történik, tehát meglepetés volt a meglepetés tetején. Ajjaj! Ráadásul az is kiderült, hogy egypetéjű ikrek, tehát totál egyformák. Azta! Bár mindez meglehetősen csodálatos, de ez kicsit sem volt könnyű terhesség számomra, sok rosszullétem volt, ezért nagyon nehéz volt lépést tartani azzal, amit meg kellett volna csinálnom. És akkor…

– kezdte mondandóját majd így folytatta:

Közvetlenül azután, hogy az Avantasiával felléptünk a Wacken Open Air fesztiválon elkaptam egy rettenetes vírust, melynek következtében kórházba szállítottak. Ennek a következménye az volt, hogy teljesen elveszítettem a hangom, a terhességem miatt pedig semmilyen gyógyszert nem vehettem be a tünetek csillapításának érdekében. Kiborultam! 5 hetet harcoltam, de még most sem érzem jobban magam. A vírus azonban lassan enyhülni látszik, így apránkét a hangom is visszatér. Ez a helyzet nagyon ijesztő volt, hiszen folyamatosan a csecsemőimre gondoltam, hogy nehogy valami bajuk essen csupán azért, mert ágynak estem és mozogni sem tudtam. Szerencsére rendszeresen jártam ellenőrzésekre és kiderült, hogy semmi bajuk a babáimnak.

– magyarázta.

Fotó: Amanda Somerville

A vokalista azt is elárulta, hogy számára ez most egy kockázatos terhesség, így jobb lesz, ha elkerüli a stresszes helyzeteket, továbbá az Exit Eden turnéját is kénytelen kihagyni. Mindezeken felül azt is elmondta, hogy a Trillium új albuma is teljes egészében elkészült, ám az a csapat sem tud útra kelni mindaddig, amig Amanda rendbe nem jön illetve még világra nem hozza gyermekeit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek