Starity

Megszületett Amanda Somerville és Sander Gommans első gyermeke

2015. július 22. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy hónapja számoltunk be arról, hogy Amanda és szintén zenész párja szülői örömök elé néznek, tegnap viszont már meg is csodálhattuk a kis csöppséget.

hirdetés

Amanda Somerville tavaly mondta ki a boldogító igent szintén zenész párjának, Sander Gommansnak. Az énekesnőnek ez már a második házassága, de ettől függetlenül boldogabb, mint valaha. Alig egy hónapja pedig egy kép kíséretében bejelentette, hogy már úton is van első közös gyermekük.

Tegnap az énekesnő ismét megosztott egy képet Facebook-oldalán, mellyel közölte, hogy elérkezett a várva várt nap. Július 17-én világra is jött a kislányuk, aki a Lana Elise nevet kapta. A mi édes kislányunk, Lana Elise varázslatosan lépett be ebbe a világba július 17-én. Boldogan, egészségesen és merengve bámulta anyát és apát. Azt hittem, hogy mindent tudok a szeretetről. Fogalmam sem volt, hogy ilyen is lehet.

Fotó: Facebook/Amanda Somerville

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek