Starity

Videoklipet forgat az Amberian Dawn

2017. október 06. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megérkezik a finnek legújabb nagylemeze, amelyről a közelmúltban már bemutatásra került egy dal.

hirdetés
Videoklipet forgat az Amberian Dawn
Fotó: Toni Härkönen

November 10-én hódítja majd meg a világot a finn formáció legújabb nagylemeze, ami a Darkness Of Eternity elnevezést kapta. A Päivi Virkkunen vezette együttes korábban már nyilvánosságra hozta az album borítóját, továbbá a dallistát is egyaránt felfedték.

Köztudott, hogy a dalok többsége igazi metálhangzású nóta lesz, de olyan tételek is hallhatóak lesznek majd, amik sokkal inkább poposan fognak csengeni. Mindezeken felül, Tuomas Seppälä azt sem titkolta el, hogy – az előző lemezhez hasonlóan – ezen a korongon is a 2014-es megjelenésű Magic Forest nevezetű lemezük története kap újfent folytatást.

A közelmúltban egyébként már belehallgathattunk egy új dalba, a Dragonflies című szám képében, ami akkor amolyan ízelítőként szuperált. Néhány hete azonban megjelent az első hivatalos dal a hamarosan megjelenő albumról, a választás pedig a Maybe című számra esett, amin fellelhetőek az ABBA stílusjegyei, ugyanis a svéd négyes munkássága inspirálta a korongon helyet kapott szerzeményeket.

A meglepetések sora azonban itt még nem ért véget, hiszen amellett, hogy már beszerezhető az újdonság, néhány órának ezelőtt, közösségi-oldalaikon jelentették be, hogy újfent gőzerőkkel dolgoznak, ám ezúttal egy kisfilmet fognak forgatni, ám azt egyelőre nem árulták el, hogy melyik dalukhoz is forognak a kamerák.

 

A post shared by Tuomas Seppälä (@amberiandawn) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek