Starity

Elkészült az Arkona új lemeze

2017. október 06. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három hónap kemény munka után az orosz zenekar hivatalosan is elkészült az új lemezzel.

hirdetés

Három éve került az üzletek polcaira az Arkona legutóbbi albuma, ami a Yav elnevezést kapta. A formáció ezévben is e lemez népszerűsítésének céljából járta a világot, annak érdekében, hogy minél több rajongóhoz el tudjanak jutni. A Masha Scream vezette legénység azonban emellett sem unatkozott, ugyanis tavaly novemberben piacra dobták első lemezük, a Vozrozhdeniye felújított változatát, mely korong teljes egészében egy megújult külsővel köszön vissza a hallgatóságra.

Az orosz folk metálosok júniusban jelentették be, hogy hivatalosan is készül legújabb stúdiólemezük, néhány órája pedig már arról is tudósították a rajongókat, miszerint munkájuk gyümölcse, - melynek rögzítése három hónapot ölelt fel -  már teljes egészében elkészült és már meg is érkezett a Napalm Records lemezkiadóhoz, aki a későbbiekben megjelenteti azt.

Ezzel egyidőben a csapat vélhetően már az album címéről és annak borítójáról is lerántotta a leplet, ugyanis egy Khram elnevezésű borítóval ellátott képet posztoltak hivatalos Facebook-oldalukon. A srácok azonban azt is hozzáfűzték mondandójukhoz, hogy hamarosan új hírekkel jelentkeznek, ami akár a dallista felfedését, vagy akár egy vadonatúj dal felfedését is takarhatja.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek