Starity

Elkészült az Arkona új lemeze

2017. október 06. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Három hónap kemény munka után az orosz zenekar hivatalosan is elkészült az új lemezzel.

hirdetés

Három éve került az üzletek polcaira az Arkona legutóbbi albuma, ami a Yav elnevezést kapta. A formáció ezévben is e lemez népszerűsítésének céljából járta a világot, annak érdekében, hogy minél több rajongóhoz el tudjanak jutni. A Masha Scream vezette legénység azonban emellett sem unatkozott, ugyanis tavaly novemberben piacra dobták első lemezük, a Vozrozhdeniye felújított változatát, mely korong teljes egészében egy megújult külsővel köszön vissza a hallgatóságra.

Az orosz folk metálosok júniusban jelentették be, hogy hivatalosan is készül legújabb stúdiólemezük, néhány órája pedig már arról is tudósították a rajongókat, miszerint munkájuk gyümölcse, - melynek rögzítése három hónapot ölelt fel -  már teljes egészében elkészült és már meg is érkezett a Napalm Records lemezkiadóhoz, aki a későbbiekben megjelenteti azt.

Ezzel egyidőben a csapat vélhetően már az album címéről és annak borítójáról is lerántotta a leplet, ugyanis egy Khram elnevezésű borítóval ellátott képet posztoltak hivatalos Facebook-oldalukon. A srácok azonban azt is hozzáfűzték mondandójukhoz, hogy hamarosan új hírekkel jelentkeznek, ami akár a dallista felfedését, vagy akár egy vadonatúj dal felfedését is takarhatja.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek