Starity

Áprilisban érkezik a Shadowhunters 3. évada

2017. október 08. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is képviseltette magát a New York Comic-Conon a Shadowhunters stábja, ahol lelepleztek néhány titkot a Freeform sorozatának harmadik évadáról.

hirdetés
Áprilisban érkezik a Shadowhunters 3. évada
Fotó: Freeform

Augusztusban fejeződött be a Shadowhunters második évada, amely ugyan lezárt néhány kérdést, mégis sokat hagyott megválaszolatlanul. A színészek és a széria kreátorai az előző évhez képest sokkal titoktartóbbak, kevés információt árultak el eddig a folytatással kapcsolatban.

Az idei Comic-Conon Katherine McNamara (Clary Fray), Alisha Wainwright (Maia Roberts), Matthew Daddario (Alec Lightwood) és Isaiah Mustafa (Luke Garroway) vett részt, továbbá Todd Slavkin, Darren Swimmer és Matt Hastings producerek is tiszteletüket tették a New York-i rendezvényen.  

Október 7-én vettek részt a színészek és a producerek a Comic-Conon

Az esemény során nyilvánosságra hozták, hogy a Cassandra Clare könyvsorozatán alapuló népszerű széria ezúttal nem januárban, hanem tavasszal, április 3-án tér vissza a Freeform képernyőjére. 

Azért, hogy enyhítsék a várakozás nehézségeit, levetítették a harmadik évad előzetesét, továbbá bemutattak két új színészt, akik felbukkannak a sorozat folytatásában. 

A trailerből kiderül, hogy a következő húsz részt nézve sem fogunk unatkozni. Clary és Jace (Dominic Sherwood) kapcsolatát továbbra is Jonathan (Will Tudor) árnyékolhatja be, Simonnak (Alberto Rosende) a Tündérkirálynővel (Lola Flanery) gyűlik meg a baja, illetve úgy tűnik, kedvenc boszorkánymesterünk, Magnus (Harry Shum Jr.) sem éppen a legboldogabb az évad elején. Tanúi lehetünk egy konfliktushelyzetnek Luke és partnere, Ollie (Alexandra Ordolis) között, Isabelle (Emeraude Toubia) és Jace egy új démont fedeznek fel, Alec pedig továbbra is felelősségteljesen viselkedik az Intézet vezetőjeként.

A harmadik évadban Javier Muñoz csatlakozik a stábhoz, aki egy videóüzentet is küldött a rajongóknak. Karaktere egy boszorkánymester lesz, aki Magnus Bane-nel rivalizál. 

Továbbá nyilvánosságra hozták, hogy Anna Hopkins is szerepet kapott a sorozatban. Ő az évad főgonoszát, Lilith-t fogja életre kelteni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek