Starity

Visszatér a Gyilkos elmékbe Shemar Moore

2017. október 13. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész másfél évvel ezelőtt jelentette be, hogy kiszáll a sorozatból.

hirdetés
Visszatér a Gyilkos elmékbe Shemar Moore
Fotó: CBS

Shemar Moore-nak több, mint egy évtizeden át szolgált biztos megélhetésül a Gyilkos elmék című sorozat, amiből 2016-ban, hosszas megfontolás után, önszántából távozott saját testi-lelki épsége érdekében.

Arra vágyok, hogy hosszú sétákra indulhassak a kutyáimmal, utazgassak, megnősüljek és családot alapítsak. Szeretnék egyfajta egyensúlyt fenntartani, ez azonban nagyon nehéz ilyan munkatempó mellett

– nyilatkozta tavaly márciusban a színész.

Az E! Online nem sokkal ezelőtt már arról számolt be, hogy a színész rövidesen visszatér egyetlen epizód erejéig, melyet október 25-én (szerdán) tűz műsorára a sorozatot sugárzó CBS csatorna. Shemar karakterét egyébként az előző évad fináléjában már láthattuk vendégszerepelni – akkor egy gyilkossági ügyben való nyomozásból vette ki a részét jóval azután, hogy elrablása és megkínzatása után úgy döntött, maga mögött hagyja hivatását, hogy védelmezhesse a családját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek