Starity

11 év után búcsút int a Gyilkos elméknek Shemar Moore

2016. március 24. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészt a tegnap esti epizódban láthatták utoljára rajongói a CBS népszerű krimisorozatában.

hirdetés

Shemar Moore a kezdetektől a főszereplője volt a Gyilkos elméknek, így rajongóit szíven ütötte a hír, miszerint a Derek Morgant életre keltő színész búcsút int a szériának. Ami magát a történetet illeti, az FBI különleges ügynökét nemcsak elrabolták, hanem meg is kínozták, mindeközben pedig kiderült, hogy barátnője, Savannah (Rochelle Aytes) közös gyermekükkel várandós. Miután Derek szerencsésen megmenekült a fogságból, hivatalosan is összekötötte az életét szerelmével, aki egészséges kisfiúnak adott életet. Derek pedig azon fáradozott, hogy kiderítse, ki volt a felelős a támadásért.

Fotó: CBS

Shemarnak szerencsére nem ilyen sorsot szánt az élet, de ahogy sorozatbeli karakterének, úgy neki is a család áll mindenek felett – ezért is döntött a távozás mellett. Saját bevallása szerint ugyanis szeretne több időt tölteni a szeretteivel, és a magánéletére koncentrálni.

Arra vágyok, hogy hosszú sétákra indulhassak a kutyáimmal, utazgassak, megnősüljek és családot alapítsak. Szeretnék egyfajta egyensúlyt fenntartani, ez azonban nagyon nehéz ilyan munkatempó mellett

– magyarázta a TVLine-nak adott interjújában a színész. 

Furcsa élmény ez, hiszen tizenegy évet töltöttem ezekkel az emberekkel, és furcsa, hogy most csak úgy lelépek, de életem ezen pontján ezt tartottam a helyes döntésnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek