Starity

Visszatért az A.C.E

2017. október 21. 12:12   |   Szerző: Bae Hee Yeon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiúk 2017. május 23-án debütáltak a nagyközönség előtt Cactus című szerzeményükkel. A dalhoz készült angol verzió is, amely szeptemberben került fel a legnagyobb videómegosztó oldalra.

hirdetés
Visszatért az A.C.E
Fotó: Beat Interactive

Október 12-én került fel az első előzetes kép és videó a közelgő visszatérő kislemezhez, s ezt követte minden egyes nap egy újabb, majd a mai napon, vagyis 18-án maga a videoklip. A visszatérő daluk, mely a Callin’ címet viseli, egy teljesen más koncepciót képvisel, mint a bemutatkozó, ezzel is megmutatva egy másik oldalukat. Íme!

A formáció két tagja, Jun és Chan jelenleg a nemrég indult The Unit nevezetű 'tehetségkutató' műsorban vesznek részt, mint versenyzők. Kizárólag olyan idolok jelentkezhettek, akik már kiadtak valamilyen albumot, szerepeltek televíziós műsorban vagy korábban megadatott nekik a debütálás lehetősége, de sajnos nem igazán tettek szert nagy népszerűségre. A műsor elsődleges célja, hogy lehetőséget biztosítson az idoloknak megmutatni saját magukat a nézőközönségnek, s ezáltal nagyobb népszerűségre tegyenek szert. A program végén két 10 fős csapat (fiú és lány) fog ideiglenesen megalakulni, akik pontosan hét hónapig fogják közösen promotálni a formációkat. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek