Starity

Így búcsúzott frontemberétől a Linkin Park – videó

2017. október 28. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap, a Los Angeles-i Hollywood Bowlban került megrendezésre az a fellépés, melynek keretein belül 41 évesen öngyilkos lett énekesére emlékezett a Linkin Park.

hirdetés
Így búcsúzott frontemberétől a Linkin Park – videó

Az egész világot megrázta a hír, amikor júliusban kiderült, hogy Chester Bennington nem látva kiutat depressziójából, öngyilkos lett. Ezt követően és azóta is sokan firtatják, milyen jövő várhat így az énekes Linkin Park-beli zenésztársaira, Mike Shinodára, Joe Hahnra, Brad Delsonra, Rob Bourdonra és Dave Farrellre. Ugyan egyelőre nem derült ki, miképp folytatja az öttagúra csökkent csoport, ám tegnap felejthetetlen koncertet adtak szeretett barátuk tiszteletére.

A fellépés során Chester munkásságára és személyére emlékeztek, és természetesen felcsendültek az együttes legnagyobb slágerei is, így hallhattuk a Numbot, az In The Endet, a Leave Out All The Restet, a Somewhere I Belongot, a Heavyt, a One More Lightot, a One Step Closert, az A Place For My Headet és a Crawlingot is. Hogy az esemény még közelebb hozza Chester szeretteit és rajongóit egymáshoz, különleges vendégek tették még szívmelengetőbbé a megemlékezést, így a színpadon a Linkin Park mellett feltűnt Ryan Key, Gavin Rossdale, Machine Gun Kelly, Zedd, Oli Sykes, Alanis Morissette, Deryck Whibley, Jonathan Davis, M. Shadows, Synyster Gates és Jeremy McKinnon is többek között.

Az est végén Bennington özvegye, Talinda is mikrofont ragadott, hogy köszönetet mondjon mindazoknak, akik lehetővé tették a rendezvény létrejöttét, valamint hálát adott a rajongók szeretetéért és támogatásáért is. Mindezen felül kifejezésre juttatta, hogy a továbbiakban arra fordítja figyelmét és energiáját, hogy támogassa a mentális egészséggel foglalkozó szervezeteket, melyek reményei szerint életeket menthetnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek