Starity

Titokban házasodott össze Kasza Tibi és kedvese

2017. október 30. 22:10   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órával ezelőtt osztotta meg Facebook oldalán az örömhírt Kasza Tibi. Az énekes a twn.hu-nak adott exkluzív interjút, amelyben a titkos esküvőről beszélt.

hirdetés

Kasza Tibi áprilisban a Nagy Duett egyik élő adásában kérte meg kedvese, Darai Andrea kezét, akit a rajongók csak Mankerként ismernek. A megható jelenet után a pár azt is elárulta, hogy már az esküvőig sem kell sokat várni illetve a gyermekvállalás is a közeli terveik között áll. 

A leánykérés után sok rajongó érdeklődött a továbbiakról, azokban ők csak annyit árultak el, hogy januárban tervezik kimondani a boldogító igent Thaiföldön. A twn.hu azonban a mai nap folyamán megtudta, hogy az esküvő már le is zajlott titokban. 

Tibi és Manker szeptember közepén utaztak Amerikába és mint most kiderült ezen utazásuk során, a Grand Canyon legszebb pontján egy magyar anyakönyvvezető előtt mondták ki a boldogító igent. 

A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen, és csak rólunk szóljon. Varázslatos volt a helyszín, csodálatos érzés volt a végtelen Grand Canyon felett kimondani azt a bizonyos "Igen"-t.

– nyilatkozta Tibi.

Gratulálunk az ifjú párnak!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek