Starity

Jövőre érkezik a Leaves' Eyes új albuma

2017. november 05. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az év elején jelentette be a csapat, hogy már dolgoznak az új lemezükön, most azonban teljes egészében fényt derítettek az újdonságra.

hirdetés

A tavalyi év igencsak viharosan telt el a Leaves' Eyes zenekar számára, ugyanis kiderült, hogy 13 év közös zenélés után úgy döntöttek, megválnak énekesnőjüktől, Liv Kristine-től. A viharos váltáson hónapokig csámcsogott a világsajtó annak érdekében, hogy kiderüljön, vajon melyik fél is mond igazat. Az énekesnő egy korábbi interjújában kijelentette, hogy minden a háta mögött zajlott le, és nem történt közös megegyezés távozását illetően.

A csapat természetesen eme kijelentés ellentétét vallotta, akik egyébként nem búslakodtak sokáig, hiszen Liv kirúgásával egyidőben már az új vokalistát is bemutatták a nagyérdeműnek. Elina Siirala hivatalosan a tavaly megjelent Fires In The North névre kersztelt középlemezen mutatkozott be, mely kiadványon öt tétel került elhelyezésre, melyek többsége már a 2015-ben megjelent, Liv Kristine által felénekelt King Of Kings nevezetű lemezen is helyet kapott.

Februárban hozták nyilvánosságra, hogy már gőzerőkkel dolgoznak legújabb nagylemezükön, melynek kilétéről ma rántották le a leplet. Az újdonság a Sign of the Dragonhead elnevezést kapta, és január 12-én kerül majd a lemezboltok polcaira. A vikingeket megéneklő formáció egyébként mindösszesen tizenegy dalt rögzített a korongra, melyek közül lesznek keményebb és lazább hangvételű szerzemények is egyaránt.

Íme a dallista:

  1. SIGN OF THE DRAGONHEAD
  2. ACROSS THE SEA
  3.  LIKE A MOUNTAIN
  4. JOMSBORG
  5. VÖLVA
  6. RIDERS ON THE WIND
  7. FAIRER THAN THE SUN
  8. SHADOWS IN THE NIGHT
  9. RULERS OF WIND AND WAVES
  10. FIRES IN THE NORTH
  11. WAVES OF EUPHORIA
A kiadvány borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek