Starity

Megjelent Tarja új albuma

2017. november 19. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly megjelent nagylemezei után, a finn énekesnő ismételten újabb koronggal jelentkezett.

hirdetés
Megjelent Tarja új albuma
Fotó: Tim Tronckoe

Mint ahogyan arról már többször is beszámoltunk, a Nightwish alapítótagja ismételten egy karácsonyi albummal örvendeztette meg rajongóit, mely kiadvány a mai napon került a boltok polcaira, és ami a From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas) elnevezést kapta. A finn dalospacsirta ezúttal azon személyek szemszögéből vetíti a hallgatóság elé az ünnepet, akik valamilyen oknál fogva nem tudják azt élvezni, és aminek következtében semmi boldogság nem tölti el szívüket.

A korong előzeteseként két kislemez hódította meg a világot, az O Come, O Come, Emmanuel, valamint az O Tannenbaum című számok képében – előbbihez kisfilm is készült. Mindezeken túl, a vokalista egy mindösszesen negyven oldalból álló novellát is megjelentetett, ami a From Spirits and Ghosts (Novel for a Dark Christmas) elnevezést kapta, és szintén a mai napon vált elérhetővé. Hallgasd meg alább a lemezt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek