Starity

Megérkezett Tarja új kislemeze

2017. október 30. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Novemberben érkezik az énekesnő új kiadványa, melynek második beharangozója tegnap debütált.

hirdetés

Hatalmas az izgalom a Nightwish alapítótagjának háza táján, ugyanis a finn énekesnő november 17-én dobja piacra a sötét érzelmektől dús karácsonyi albumát [From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas) ], valamint a hozzá tartozó negyven oldalas novellát [From Spirits and Ghosts (Novel for a dark Christmas) ] is. A vokalista október elején már megjelentette az újdonság beharangozóját, az O Come, O Come, Emmanuel című szám képében, mely nótához kisfilmet is készített.

A múlt héten azonban közzétette, hogy a hét végén egy újabb dalnak lehetünk majd fültanúi, a választás pedig gyermekkora egyik legmeghatározóbb dalára, az O Tannenbaum című szerzeményre esett. A dal különlegessége mindösszesen annyi, hogy Tarja németül énekli a dalt, mivel elmondása szerint számtalan élményt ébresztett fel benne Németországban töltött éveiről. Kiadónak pedig annyira elnyerte a tettszését a tétel Tarja által felénekelt változata, hogy ők döntöttek úgy, hogy kislemezként jelenítik meg azt. Az újdonság egyébként szombaton debütált Turunen hivatalos zenés-csatornáin. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek