Starity

P!nk és Channing Tatum színpompás házaséletet él a Beautiful Trauma klipjében

2017. november 22. 13:01   |   Szerző: SMH

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Játékosan extravagáns videoklip készült P!nk nemrég megjelent, hetedik stúdióalbumának címadó dalához, a Beautiful Traumához.

hirdetés

A pajkos kisfilmben P!nk egy színes, cukormázas, alternatív univerzum háziasszonyaként ébred elsőre makulátlannak tűnő otthonában, házastársa pedig nem más, mint Channing Tatum amerikai színész, táncoslábú szívtipró. Az ikonikus filmcsillag-páros előtt tisztelegve Tatum P!nk valóéletbeli férje, Carey Hart és Fred Astaire keverékeként, ”Fred Hart”-ként tűnik fel a „vásznon”, az énekesnő pedig önmaga és Ginger Rogers alteregó-mixeként „Ginger Hart” lett.

A Beautiful Trauma című dal tökéletesen lefesti egy hosszú kapcsolatba fektetett kemény munka folyamatát – P!nk bővelkedik a személyes tapasztalatban, hiszen 11 éve boldogítják egymást Carey Hart ex-motocross versenyzővel. A kisfilm pedig némiképp szatirikus komédiába fordítva ezt kalauzol minket keresztül a végső soron nem mindennapi pár – végső soron nem mindennapi napján.

A videó producere Melissa Larsen Ekholm volt. A rendezés és a koreográfia Nick Florez és RJ Durell nevéhez fűződik, akik a So You Think You Can Dance? elnevezésű, amerikai televíziós táncversenyből lehetnek ismerősek, és dolgoztak a P!nk: Truth About Love-turnén is. A pazar pop-art látványvilág lencsevégre kapásáért pedig Par Ekbert operatőr felelt.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek