Starity

Katy Perry bemutatta tűzijátékát

2010. október 28. 15:03   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Budapesten forgatott Firework című videoklipet nagy várakozás előzte meg. A klipben 250 szerencsés rajongó szerepelhetett, köztük 30 magyar.

hirdetés
Katy Perry bemutatta tűzijátékát

Katy Perry még szeptember végén járt hazánkban, amiről több kép is tanúskodik: lekapták, amint a budai várban forgatott, illetve a magyar énekesnővel, Barbee-val is találkozott a vörös szőnyegen. Emellett az új videoklipjét is leforgatta, miközben október elsején koncertet adott.

A Firework remélhetőleg világszerte nagy siker lesz, mi pedig egy kicsit büszkébbek lehetünk a végeredményre, hiszen a klipben mindenki gyönyörködhet Budapest látványosságaiban. A videoklip még nem került fel YouTube-ra, de már több videófeltöltőn megtalálható.

A videóban láthatunk egy duci lányt, aki nem szégyelli telt idomait; egy fiút, aki szülei veszekedését szakítja félbe; és egy rákos kisgyereket, aki a Heim Pál gyermekkórház ablakából figyeli a tűzijátékot. Reméljük, hogy mindenki megtalálja a klipben azt a bizonyos szikrát, amit Katy is keresett.

A klip itt tekinthető meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek