Starity

Duettlemezt dob piacra Tarja - károsultakon segít az énekesnő

2017. december 04. 23:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napokon belül megérkezik az énekesnő újdonsága, amit zenésztársaival karöltve készített el, és ami jótékony célból készült el.

hirdetés

November 17-én került a lemezboltok polcaira Tarja sötét érzelmektől fűtött karácsonyi nagylemeze, ami a From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas) elnevezést kapta. A napokban azonban a Nightwish egyik alapítójaként is ismert énekesnő zenésztársairól osztott meg fotókat, hivatalos Facebook-oldalán keresztül, ám hét pecsétes titokként őrizte azt, hogy miként is fognak majd az énekesek helyet foglalni mellette.

A vokalista hamar izgalomba hozta rajongótáborát, így alig egy órája már közzé is tette, hogy mivel foglalkozott az elmúlt időben. Mint az kiderült, Tarja egy új kiadványt fog a boltok polcaira küldeni, ami a Feliz Navidad elnevezést kapta és december 8-án hódítja majd meg a világot. A kiadványon egyébként olyan énekesek énekelnek duettet az ex-Nightwish-énekesnővel, mint Doro Pesch, Simone Simons, Sharon den Adel, Tony Kakko, Timo Kotipelto, Elize Ryd, Hansi Kürsch, Floor Jansen és még sokan mások.

A Finnország hangjának is megválasztott énekesnő bejegyzéséből azonban az is kiderült, hogy nem csupán egy egyszerű lemezről van szó, ugyanis Turunen jótékonysági célból rögzítette a korongot és ezáltal szeretne segítséget nyújtani mindazon károsultak számára, akik az Irma hurrikán áldozatai lettek. Az új kiadványból befolyó összeget egyébként mind a károsultak kapják majd meg, egy új életkezdés reményében.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek