Starity

Chris Pratt beadta a válókeresetet Anna Faris ellen

2017. december 02. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori álompár hivatalos formában is véget kíván vetni 2009-ben kötött házasságának.

hirdetés

Chris Pratt és Anna Faris augusztusban hozták nyilvánosságra, hogy kapcsolatuk a végéhez ért, a jövőben külön utakon folytatják. A szakítás érthető módon mindkét felet megviselte, elvégre tíz évet töltöttek együtt – ebből nyolcat házasságban. Az E! Online hozta le, hogy a Jurassic World sztárja kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva a napokban hivatalosan is beadta a válókeresetet felesége ellen.

Értesüléseink szerint Chris és Anna közösen hozta meg a válással kapcsolatos döntést és fiuk, az ötéves Jack érdekében igyekszenek továbbra is jó viszonyt ápolni egymással.

Szomorúan jelentjük be, hogy hivatalosan is elválnak útjaink. Már jó ideje keményen próbálkoztunk és most nagyon csalódottak vagyunk. A fiunknak két olyan szülője van, akik imádják őt, és a kedvéért szeretnénk ezt a helyzetet a lehetőségekhez mérten privátban intézni. Még most is szeretjük egymást, mindig örömmel gondolunk majd vissza az együtt töltött időre és továbbra is a legmélyebb tisztelettel viseltetünk egymás iránt

– olvasható a sztárpár által kiadott közleményben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek