Starity

#FanHáború! Döntő!

2017. december 10. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elérkeztünk a #FanHáború döntőjéhez. Vajon melyik sztárnak van több rajongója: Shawn Mendesnek vagy Selena Gomeznek?

hirdetés

Selena Gomez:

Selena Gomez egy amerikai színész- és énekesnő. Az egykori Disney sztár a Wizards of Waverly Place-nak köszönheti sikereit, hiszen a 2007-es indulást követően vált mindenki számára ismertté. Énekesnőként is a sorozatban debütált, ő énekelte fel a betétdalt is. Később önálló zenei karrierbe is kezdett, majd a felnőtté válás útján több nagyszabású filmbe is beszállt. Legnagyobb filmjei a Monte Carlo, a Spring Breakers és Behaving Badly. (teljes életrajz)

Shawn Mendes:

Shawn Mendes kanadai énekes és dalszövegíró. Első lemezét a The Shawn Mendes EP névre keresztelték, mely 2014 nyarán került a boltok polcaira. Első kislemeze a Life of the Party, legutóbbi slágere pedig a There's Nothing Holdin' Me Back. A 2014-es Teen Chice Awards-on két díjra is jelölték, ebből az egyiket ő nyerte meg. Első nagylemeze 2015-ben jelent meg Handwritten címmel, második nagylemeze pedig 2016-ban került a boltok polcaira az Illuminate címet viselve. (teljes életrajz)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek