Starity

Népszerű magyar Youtuberek – I. rész

2018. január 14. 12:12   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjainkban már egyre többen hódítják meg a közösséget humorukkal, kreativitásukkal vagy éppen egyéniségükkel. Ebben a cikksorozatunkban hétről hétre összeszedünk 9 Youtubert, akiért bolondulnak a hazai nézők.

hirdetés

1. Pamkutya

A Pamkutya csatorna Magyarország legtöbb feliratkozóval rendelkező csatornája, ahova különböző témákban töltenek fel videókat. A csatornát 2010-ben hozta létre Pista, amikor még csak 14 éves volt. Eleinte Pista egyedül vitte a csatornát, testvére Béla csak később csatlakozott hozzá. A nevüket a kutyájuk, Pam után választották. Egészen a 600 000 feliratkozóig jellegzetes öltözéket viseltek (kabát és napszemüveg), ezzel is megőrizve anonimitásukat. Azonban mivel többször is terhükre volt egy-egy felvételnél, így úgy döntöttek megválnak a kabátoktól és enélkül folytatják a videózást. 

Fotó: PamKutya

2. Videómánia

Dancsó Péter saját csatornáját 2006 nyarán indította el, míg másik Videómánia névre keresztelt csatornáját 2010 nyarán regisztrálta. Kezdetben kizárólag magyar filmekkel foglalkozott, de később kibővítette nemzetközi sikerfilmek kritikáira is. 

Fotó: Dancsó Péter

3. JustVidman

Vidman egy internetes személyiség. Két Youtube-csatornával rendelkezik. A fő csatornáját JustVidman néven 2013. június 17-én hozta létre. Ezen a csatornán érdekes és egyben szórakoztató videókat tölt fel. 

Fotó: JustVidman/Facebook

4. HollywoodNewsAgency

A csatorna 2011. május 7-én indult. Gergő hetente készít kritikákat az aktuálisan megjelenő filmekről. A kritikák elején az adott film tanulságáról, mondanivalójáról osztja meg véleményét, majd a film többi elemére tér ki. 

Fotó: HollywoodNewsAgency/ Youtube

5. Viszkok Fruzsi

Fruzsi 2010-ben kezdett el érdeklődni a szépségápolás iránt, ekkor létrehozta blogját, majd 2013-ban Youtube-csatornáját. Ma már Magyarország legnépszerűbb és legkedveltebb magyar női vloggerje. 

Fotó: Viszkok Fruzsi/Youtube

6. Nessaj

Csatornáját 2008 májusában hozta létre, azonban csak 2016 januárjában kezdett el vele komolyabban foglalkozni. Elsődlegesen gameplay-videókat készít. 

Fotó: Nessaj/Youtube

7. Csecse Attila

Attila 2014 nyarán kezdett el videózni. Kezdetben könyvkritikákat és könyvajánlókat készített, manapság pedig szórakoztató és vicces videókat tölt fel. 

Fotó: Csecse Attila/Youtube

8. Anett és Ancsa

2013 júniusbában hozták létre csatornájukat, ahova leginkább gameplay-videókat töltenek fel. Idővel saját termékeit is lettek, illetve már különböző márkákkal is leszerződtek, többek között az Eezy Spritzcel, ahol már saját ízesítésű italízesítőjük van.

Fotó: Anett és Ancsa/Facebook

9. FollowAnna

Csatornáját 2011 nyarán hozta létre, legismertebb női videósok közé tartozik. Elsősorban szépség kategóriában készít videókat.

Fotó: FollowAnna/Youtube

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek