Starity

Feloszlott a miss A

2017. december 29. 22:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A JYP Entertainment hivatalosan is bejelentette, hogy a hét éven keresztül az égisze alatt tevékenykedő miss A feloszlott.

hirdetés
Feloszlott a miss A
Fotó: JYP Entertainment

December 27-én közleményt adott ki a JYP Entertainment, melyben hivatalosan is bejelentette, illetve megerősítette a miss A feloszlását. A formáció 2015-ös utolsó csapatbéli promóciója óta a tagok egyéni tevékenységeikre fókuszálnak.

A rajongók már egy ideje sejtették, hogy hamarosan bekövetkezik az elkerülhetetlen, hiszen a kvartettből először Jia távozott 2016 májusában, akit Min követt idén novemberben – így szinte majdnem biztos volt a felbomlás. Előbbi hazájában, Kínában építgeti szólóénekesi karrierjét, utóbbi jövőbeli tervei egyelőre ismeretlenek. A másik két idol megújította szerződését a JYP Entertainmenttel: Fei tavaly májusban, Suzy pedig idén szeptemberben.

A miss A még 2010-ben debütált, s olyan slágerekkel rukkoltak elő (a teljesség igénye nélkül), mint a Bad Girl Good Girl, a Good-bye Baby, a Touch, vagyéppen a Hush.

A bejelentés után Fei és Jia pár kedves szóval emlékezett vissza, s szólt rajongóikhoz.

 

missa_fei xi (@ff0427) által megosztott bejegyzés,

Ez az, ahol elkezdtük. Ez az, ahogy megismertelek titeket. Mindig dédelgetni és szeretni fogom a Miss A-jel és a veletek - akik támogattak és szerettek minket - szerzett csodálatos emlékeket. Szeretnétek új úton járni velem és csatlakozni hozzám az új közös utazásukon? Szeretlek titetek. #sayA

 

Mengjia (@mjbaby0203) által megosztott bejegyzés,

Szavakkal nem tudom leírni, hogy hogyan éreztem magam, mikor megjelent a hír. Fei-Jia-Min-Suzy alkotta a miss A-t. Hasonlókéépen, a miss A miatt vagyok ma az, aki. Annyira hálás vagyok a felejthetetlen emlékek miatt, és köszönöm a JYP Entertainmentnek, őszintén. [...] 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek