Starity

Ruhamustra: Golden Globe 2018

2018. január 08. 13:01   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap, azaz január 7-én került megrendezésre Beverly Hillsben a filmvilág egyik legjelentősebb díjátadó ünnepsége, melyen a sztárvilág krémje is tiszteletét tette, mi pedig elhoztuk nektek a legjobb ruhakölteményeket. A sztárok nagy része feketébe öltözött, ezzel is támogatva a Time’s Up mozgalmat, ami a szexuális zaklatások ellen irányul.

hirdetés

Emilia Clarke

A szőke szépség egy fekete, mélyen dekoltált Miu Miu estélyit viselt. A szettet Harry Winstor ékszerekkel dobta fel, haját pedig leengedve hagyta, középen elválasztva.

Embed from Getty Images

Reese Witherspoon 

A 41 éves színésznő egy aszimmetrikus, hableány stílusú Zac Posen estélyiben érkezett a rendezvényre, haját egyszerűen, leengedve hagyta. 

Embed from Getty Images

Gal Gadot

A Wonder Woman sztárja egy fekete, térdig felvágott Tom Ford ruhát viselt, amihez egy gyönyörű Tiffany & Co fülbevalót választott. 

Embed from Getty Images

Timothée Chalament

A Call Me By Your Name és Lady Bird sztárja egy Berluti öltönyben tette tiszteletét az eseményen.

Embed from Getty Images

Emma Watson

A 27 éves színésznő egy fekete, fodrokkal díszitett estélyit választott a vörös szőnyegre. Haja egy laza konytban volt, míg szerelését Swarowski ékszerekkel egészítette ki. 

Embed from Getty Images

Dakota Johnson

Dakota Johnson egy meseszép, tüllel díszitett fekete Gucci ruhát viselt a vörös szőnyegen, amit egy pár Nirav Modi fülbevalóval és egy szintén Nirav Modi karkötővel tett teljessé.

Embed from Getty Images

Kit Harington

A Trónok harca sztárja egy Dior Homme öltönyt választott a neves díjátadóra, amiben rendkívül elegánsan festett. 

Embed from Getty Images

Margot Robbie

A színésznő egy ezüst mintával díszitett Gucci ruhát viselt tegnap este, amihez egy pár Roger Vivier magassarkút választott. Haját pedig egyszerűen leengedve hagyta.

Embed from Getty Images

Mandy Moore 

A This Is Us sztárja egy Rosie Assoulin ruhában vonult végig a vörös szőnyegen, amihez egy pár Jimmy Choo magassarkút húzott. A szettet Irene Neuwirth ékszerekkel egészítette ki. 

 

Lilpieceofmyworld (@lil_piece_of_my_world) által megosztott bejegyzés,

Katherine Langford

A 13 okom volt sztárja egy Prada fekete színű estélyit viselt a neves eseményen, amihez Chopard ékszereket választott.

Embed from Getty Images

Angelina Jolie

Angelina egy fekete, áttetsző felső résszel és tollakkal díszitett Atelier Versace ruhát és egy pár Barollo Italy cípőt választott a díjátadóra. 

Embed from Getty Images

Lily James

A Hamupipőke és a Nyomd bébi, nyomd sztárja egy fodros Valentino estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen. A szettjét Harry Winston ékszerekkel tette teljessé. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek