Starity

Előzetes érkezett a Dalriada új albumához

2018. január 09. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megjelenik a soproni metálzenekar legújabb nagylemeze, amelyhez egy hivatalos előzetes érkezett.

hirdetés

A Dalriada egy igazán sikeres évet tudhat maga mögött, melynek keretein belül nem csak sikerüket növelték világszerte, hanem a stúdió falain belül keményen dolgoztak legújabb nagylemezükön. A Nyárutó névre keresztelt korong a jövő héten fog a boltok polcaira kerülni, melynek borítójára és dallistájára is fény derült már korábban, ezt követően pedig a Búsirató című szám képében megismerkedhettünk az első hivatalos tétellel, mely nótához kisfilmet is készítettek.

A Binder Laura vezette együttes már izgatottan várja a lemez debütálását, majd az azt követő turnét is, hiszen idén számos olyan neves külföldi fesztiválra hivatalosak, melyekre korábban még nem volt példa. A zenekar tagjai – mintegy fokozva az izgalmakat – néhány órája közösségi-oldalaikon keresztül megosztottak egy előzetest is, melynek jóvoltából belehallgathatunk a lemezre felkerült dalokba.

Íme a zenekar eddigi legepikusabb, legjobban megszólaló és szerintünk a legerősebb, Nyárutó című lemezéről egy kis előzetes, kedvcsinálónak. Fogadjátok sok szeretettel!

– fűzte a videohoz a csapat.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek