Starity

Lerántotta a leplet új albumáról a Dalriada

2017. október 30. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas várakozás után, a soproni zenekar teljes egészében fényt derített új lemezének részleteire.

hirdetés

Többször is hírt adtunk már arról, hogy a nagy sikernek örvendő Dalriada lázasan dolgozik új lemezén, melynek készületei nemrégiben fejeződtek be. A srácok néhányszor már bepillantást engedtek egy-egy dal készülésébe, továbbá korábban már azt is elárulták, hogy tervben van egy kisfilm leforgatása is, amibe már szintén belevágtak, ám azt még egyelőre nem osztották meg a rajongókkal, hogy mely dal kap majd egy csodálatos képi világot.

A közelmúltban árulták el, hogy újdonságuk a Nyárutó elnevezést kapta, és november 18-án kerül majd a boltok polcaira. Ezzel egy időben azt is elmondták, hogy aki képtelen megvárni a jövő hónapot, annak már október 18-ától lehetősége nyílik arra, hogy magától a zenekartól szerezze be a várva-várt lemezt. Tegnapelőtt, azaz október 26-án a Binder Laura vezette formáció hivatalosan is felfedte a kiadvány borítóját és annak számlistáját is egyaránt, ami mindösszesen tizenegy dalt sorakoztat fel.

Íme a dallista:

  1. Megöltek egy legényt
  2. Hollórege
  3. Táltosok álma
  4. Nyárutó
  5. Búsirató
  6. Thury György Balladája 1. rész
  7. Laus Deo
  8. Thury György Balladája 2. rész
  9. Komámasszon
  10. Áldja meg az Isten
  11. Hajnali
 

A post shared by Dalriada (@dalriada_official) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek