Starity

Készül a Dalriada új kisfilmje

2017. október 06. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan a boltok polcaira kerül a soproni zenekar legújabb nagylemeze, tegnap pedig fény derült arra is, hogy a már beígért videoklipjükön is elkezdtek dolgozni.

hirdetés

Két évvel ezelőtt a folk metált játszó Dalriada két lemezt is piacra dobott az Áldás, valamint a Mesék, Álmok, Regék nevezetű korongok képében; az albumok népszerűsítő turnéja pedig igencsak sikeresen zárult, ugyanis az elmúlt időszakban sokkal több külföldi fellépésük volt, mint valaha.

Köztudott, hogy a csapat már gőzerőkkel dolgozik vadonatúj albumán is, melynek munkálatai hamarosan véget érnek. A srácok néhányszor már bepillantást engedtek egy-egy dal készülésébe, továbbá korábban már azt is elárulták, hogy tervben van egy kisfilm leforgatása is. A formáció a minap, – közösségi oldalain keresztül – egy kép kíséretében tudatta a rajongókkal, miszerint a forgatások már megkezdődtek, ám azt egyelőre még nem tudni, hogy melyik dal kerül majd megfilmesítésre.

 

A post shared by Dalriada (@dalriada_official) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek