Starity

Stúdióalbummal jelentkezett az Infinite

2018. január 18. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok rajongó várta az Infinite visszatérését, amire a minap sor is került. Új stúdióalbummal és videoklippel szolgált a csapat.

hirdetés
Stúdióalbummal jelentkezett az Infinite
Fotó: Twitter / Infinite

Január nyolcadikán került a lemezboltok polcaira az immáron hatfős csapatként tevékenykedő Infinite új, egyben harmadik koreai stúdióalbuma. A lemeznek a TOP SEED címet adták, s a megjelenéssel egyidejűleg a Tell Me videoklipje is elérhetővé vált. Az előbb említett főcímdal egy EDM-elemekkel megspékelt szerelmes popnótára sikeredett, mely arról szól, hogy még mindig vágyódnak egykori szerelmük után, akitől azt kérik, térjen vissza hozzájuk. Íme!

Annyira aggódtunk, hogy kétszer is megváltoztattuk a főcímdalt. Mivel hosszú volt a várakozás, jó ajándékot szerettünk volna adni a rajongóknak, ezért EP helyett stúdióalbummal szolgáltunk. Szeretnénk megmutatni a tagok erőfeszítéseit, és kommunálni szeretnénk a rajongóinkkal.

– mondta Dongwoo a visszatérés kapcsán.

Sok track van, amit nem tudtunk az albumra tenni. Továbbá új emberekkel dolgozunk a b-oldal dalain. Olyan dalokat találtunk, melyek mind a hatunkhoz illenek, és egy jó albumot csináltunk. Ez az első album, amit hat fővel jelentettünk meg, s úgy gondoltunk, hogy azt a részt kell kiemelnünk, hogy egy csapat vagyunk. Ezért van csak három szólódal. 

– magyarázta Woohyun.

A korong összesen tizenkét tételt sorakoztat fel, beleértve a három szólódalt, amik L, Dongwoo és Sungjong nevéhez fűződnek. Hallgasd meg alább újdonságukat!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek