Starity

Véget ér az Agymenők?

2018. január 10. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2007 óta futó népszerű sorozat vélhetően hamarosan véget ér - árulta el az egyik főszereplő.

hirdetés

Az Agymenők 2007 óta ülteti a nézőket a képernyők elé, ezidő leforgása alatt pedig hatalmas nézettséget és még annál is nagyobb rajongótábort tudhat magáénak, mely által méltó utódja lett az 1994 és 2004 sugárzott Jóbarátoknak. Tavaly derült ki, hogy a széria olyannyira sikeres a nézők köreiben, hogy további két évadra (11 és 12) berendelték. Most azonban úgy tűnik, a Trónok harca után, a fizikusok is leköszönnek a vásznakról.

Johnny Galecki nemrégiben adott egy, a folytatással kapcsolatos interjút, melyben elárulta, hogy sajnálja ugyan, de a 12. évaddal elbúcsúzik a sorozat. A lehetséges befejező évad 2019-ben kerül képernyőre, ám még semmi sem biztos, hiszen korábban a tizedik évad forgatásán merült fel a lezárás gondolata.

Mindannyian szomorúak leszünk, amikor eljön az a nap, de szerintem mindenkinek az lesz a legjobb, ha a 12. évaddal befejezzük a sorozatot, és végre eljön az az idő, amikor mindenki hazamehet a családjához.

– idézi Galecki szavait a People.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek