Starity

Népszerű magyar Youtuberek – II. rész

2018. január 21. 13:01   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjainkban már egyre többen hódítják meg a közösséget humorukkal, kreativitásukkal vagy éppen egyéniségükkel. Ebben a cikksorozatunkban hétről hétre összeszedünk 9 Youtubert, akiért bolondulnak a hazai nézők.

hirdetés

1. I Have No Idea Hungary

Ábel 2014. május 8-án hozta létre csatornáját. Főként vicces videókat láthatunk tőle, de készít heti vlogokat és néha gameplayeket is. 

Fotó: IHNIH/Youtube

2. CsChannel

Csebe 2011. január 30-án hozta létre csatornáját. Az okostelefonok hasznosságától, egészen a legőrületesebb internetes termékekig, bármiből kihozza a leghumorosabb oldalt.

Fotó:CsChannel/Youtube

3. TheVR

Első csatornájukat 2013 októberében hozták létre. Kezdetben a virtuális valóság és a VR-játékok álltak a csatorna középpontjában, majd indie játékokkal játszottak. Mára már az egész gamer-világot lefedik. 

Fotó: TheVR/Youtube

4. DoggyAndi – GamePlay

GamePlay csatornáját 2013 januárjában hozta létre. Andi ma már a leghíresebb magyar gamer-lány, aki többek között Minecraft- és Sims-videókat, valamint vlogokat tölt fel Youtube-csatornájára.

Fotó: DoggyAndi/Youtube

5. Radics Peti

Peti 2013. június 14-én hozta létre csatornáját, amely kifejezetetten szinkronparódiákkal foglalkozik. A kritikáit, a vele történt eseményeket mind mind paródiákban helyezi el. 

Fotó: Radics Peti/Youtube

6. Polla Channel 

Pollát sokan az Anett és Ancsa csatornáról ismerhetik mint Ancsa. Önálló csatornáját már 2012-ben létrehozta, azonban csak 2016 szeptemberében kezdett el videókat feltölteni. Fő témája a tiniproblémák, kérdések boncolgatása, illetve a szórakoztatás. Emellett napi vlogok is megtalálhatóak a videók között. 

Fotó: Polla Channel/Youtube

7. Már megint Kitty

A csatornáját 2010 novemberében hozta létre. Főként humoros és szórakoztató tartalmat találunk csatornáján, többek között kihívásvideók, reakcióvideók és sztorizós videók formájában. 

Fotó: Már Megint Kitty/Youtube

8. Hédinke

Csatornáját 2011-ben hozta létre. Láthatunk tőle mindenféle lifestyle-videót, amit Hédinkés kreativitással, vlogokkal és humorral fűszerez meg.

Fotó: Hédinke/Youtube

9. Maris

2014 januárja óta láthatjuk a Youtube-on. Maris szereti szórakoztatni a közönségét, miközben ő is jól mulat a videók készítése alatt. Célja, hogy megmutassa, hogy a női csatornák is tudnak legalább olyan jó humoros tartalmakat gyártani, mint az ellenkező nem.

Fotó: Maris/Youtube

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek