Starity

Életet adott ikreinek Amanda Somerville

2018. január 22. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő tavaly hozta nyilvánosságra, hogy ismételten áldott állapotban van, ezúttal viszont két élet növekedett a szíve alatt.

hirdetés
Életet adott ikreinek Amanda Somerville
Fotó: Darkana Kat

Amanda tavaly tudatta a nyilvánossággal, hogy férjével, Sander Gommans-szal ismét szülői örömök elé néznek. A párosnak 2015-ben született meg első közös gyermeke, aki a Lana Elise nevet kapta. Az énekesnő az évek során nem adott okot panaszra, hiszen Exit Eden néven új zenekart alapított, mely formáció már útra is kelt népszerűsíteni a korongon helyet kapott tételeket.

Mint azt már fent is említettük, a házaspár tavaly szeptemberben hozta nyilvánosságra, hogy hamarosan bővülni fog családjuk, ráadásul az is kiderült, hogy a babák egypetéjű ikrek, ám az örömbe üröm is csordult, hiszen Amanda azt is elárulta, hogy veszélyeztetett terhes, amiből kifolyólag nagyon vigyáznia kell magára. 

Közvetlenül azután, hogy az Avantasiával felléptünk a Wacken Open Air fesztiválon, elkaptam egy rettenetes vírust, melynek következtében kórházba szállítottak. Ennek következményeként teljesen elveszítettem a hangom, a terhességem miatt pedig semmilyen gyógyszert nem vehettem be a tünetek csillapítása érdekében. Kiborultam! 5 hetet harcoltam, de még most sem érzem jobban magam. A vírus azonban lassan enyhülni látszik, így apránkét a hangom is visszatér. Ez a helyzet nagyon ijesztő volt, hiszen folyamatosan a csecsemőimre gondoltam, nehogy valami bajuk essen csupán azért, mert ágynak estem és mozogni sem tudtam. Szerencsére rendszeresen jártam ellenőrzésekre és kiderült, hogy semmi bajuk a babáimnak.

– árulta el akkori közleményében.

A vokalista a minap hozta nyilvánosságra, hogy egészséges kislányoknak adott életet, akik az Anya Jayne és a Juliet Marlies nevet kapták, és akiket egyébként a nagytesó is nagyon várt már. Amanda viszont azt is elmondta, hogy a babák koraszülöttek, így hosszú ideig a kórházban időznek majd, de szerencsére mindannyian jól vannak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek