Starity

Zenés epizóddal érkezik a Riverdale

2018. január 25. 21:09   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyon ritka az, hogy úgy teljen el egy Riverdale-rész, hogy valaki ne kezdjen el énekelni, de április 18-án a CW egy teljes musicalepizóddal érkezik.

hirdetés

Az epizód a Carrie: The Musical című produkción alapszik és Cheryl Blossom (Madelaine Petsch) alakítja majd Carriet. Az Entertainment Weekly állítása szerint az epizód 11 zeneszámot tartalmaz a musicalből, és Kevin Keller (Casey Cott) rendezi Jughead Jones-szal (Cole Sprouse) együtt, aki egy színfalak mögötti rövid dokumentumfilmet is fog készíteni. A musicalt a Lodge család mutatja majd be és Fred Andrews szolgáltatja a kellékeket, ez egy olyan kombinációja a szereplőknek amelynek a végeredménye csak is káosz lehet.

És mivel ez egy televíziós show, a legtöbb főszereplő szerepelni fog benne, Archie Andrews (K.J. Apa) Tommy Rosst, Betty Cooper (Lili Reinhart) Sue Snellt, Veronica Lodge (Camila Mendes) Chris Hargensent alakítja majd.

 

Riverdale (@thecwriverdale) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek